www.paradisul-verde.eu

Pub – The Brick

„The Brick” restaurant & lounge este un concept unic in Romania, un loc unde poti sa mananci pana tarziu, si sa te simti totodata ca intr-un club cu aroma englezeasca, un design de exceptie cu elemente care imbina romantismul cu epoca victoriana.

The Brick isi propune sa fie locul de intalnire al tuturor oamenilor de succes, al celor care s-au detasat si isi sarbatoresc reusita personala.

Pentru ca The Brick protejeaza exclusivismul in toate spatiile sale, decorul a fost construit special pentru acest scop: un spatiu polivalent, care respecta cele mai exigente cerinte, un melanj echilibrat intre un lounge stilat, un restaurant rafinat si un bar aristocratic sustinut de o atmosfera destinsa de buddah-bar.

Restaurantul este mediul intim in care poti degusta cele mai interesante meniuri internationale intr-o dulce companie a vinurilor innobilate de vreme si care fac parte dintr-o vasta colectie proprie. Barul denota o ambianta aristocratica, intr-o impletire perfecta de servicii, muzica si bauturi fine, pe care nu multi au sansa sa le incerce, iar sound-ul buddha-bar se raspandeste in lounge, acolo unde stilul si ambientul se intalnesc intr-o armonie perfecta.

Arta bucatarilor, indemanarea barmanilor, naturaletea si eleganta locului te provoaca sa revii la The Brick cu aceeasi placere si curiozitate, ori de cate ori vei avea ocazia.

The Brick iti rasplateste succesul si te intampina cu un lounge rafinat si elegant special creat pentru a te relaxa si a te bucura de compania prietenilor tai sau a familiei tale. Atmosfera este perfecta pentru o seara linistita: lumina calda, canapelele din piele sau fotoliile tapisate, lemnul nobil, culorile minunate sau selectia inspirata de bauturi fine si ritmuri muzicale care nu-ti deranjeaza gandurile si discutiile – iata doar cateva din elementele de rezistenta care fac din The Brick locul unic in care esti invitat sa descoperi dimensiunile spiritului aristocratic.

Arhitectura britanica cu aer colonial, un strop de eleganta si o lingurita de nebunie rezervata si am descoperit reteta: am construit locul de plecare in calatoria noastra in jurul lumii! Schimbam ingredientele in fiecare zi si uite asa, inchideti ochii, gustati… astazi suntem in Australia, maine in Grecia, apoi in Italia, tragem o fuga pana in Asia apoi repede-repede, inapoi, in Anglia.

Capitanul nostru este un mare si foarte pretentios bucatar! Trebuie sa stiti ca isi cumpara carnea de vita tocmai din Japonia, acolo unde vitele nu beau apa ci bere, iar carnea de porc este si mai speciala pentru ca vine de la granita dintre Spania si Portugalia, acolo unde porcul pata negra mananca doar ghinde si castane. Si mai are bucatarul nostru un secret: ineaca toate mancarurile in vin, de pe la noi sau de mai departe, ba chiar din Africa de Sud sau Chile – vinuri nobile, vinuri premiate, vinuri de neuitat� Ati savurat un pui scaldat in sos de rodii si v-ati imbatat cu aroma mielului cu rozmarin sau poate ca acel cangur preparat ca la Melbourne v-a trezit nostalgii…mai este ceva ce aminteste de vremurile bune ale Imperiului Britanic.
Totul se intampla aici, la noi, la doar doi pasi de Bucuresti, in Paradisul Verde! The Brick va asteapta!

Pentru Rezervari:

  • Aleea Paradisul Verde Nr. 2 (in interiorul complexului residential „Paradisul Verde” – Corbeanca )
  • Tel: 021 380 40 20 / 0722 644 815
  • E-mail: rezervari[@]thebrick.ro
  • www.thebrick.ro
Call Now Button