www.paradisul-verde.eu

Gradinita

Succesul Gradinitei din complexul Paradisul Verde se bazeaza pe o echipa de profesionisti, care sunt dedicati copiilor in totalitate, incurajandu-le cu caldura primii pasi, atat de importanti pentru viitorul lor ca scolari si mai apoi ca adulti.

Imbinarea programei scolare aprobate de MEC cu activitati educationale suplimentare (limba engleza / germana intensiv, activitati practice si de indemanare, educatie rutiera / sanitara, vizite si excursii tematice etc.) contribuie cu succes la dezvoltarea precoce a copiilor prescolari si anteprescolari din punct de vedere afectiv, psihomotric si social.

Gradinita dispune de bucatarie proprie, mancarurile noastre fiind variate, prospete si gustoase. Copiilor le sunt oferite: mic dejun, gustare de dimineata formata exclusiv din fructe, pranz si gustare de dupa amiaza in functie de programul pentru care au optat.
Beneficiind de avantajul zonei linistite, ferita de zgomot, cu spatiu de joaca suficient, gradinita are toate atuurile pentru copilul dvs. In interior, gradinita este aerisita si luminoasa, fiind compartimentata astfel: un spatiu comun de joaca, sali de clasa aferente fiecarei grupe, grupuri sanitare, bucatarie, sala de masa, sala de sport si cabinet medical.

Call Now Button